fbpx

Deschis de Marți până Duminică: 10:00-14:00 și 15:00-18:00. Luni - închis.

Testează invențiile lui Leonardo da Vinci, la Muzeul MoO!

Testează invențiile lui Leonardo da Vinci, începând din 15 octombrie 2019, ora 15:00, la Muzeul MoO din Cetate!

Muzeul Orașului Oradea - Complex Cultural, din Cetate, organizează prima expoziție din cadrul conceptului MoO Kids - Muzeul Copiilor: Schițe și mecanisme, în realitate și jocuri virtuale Leonardo da Vinci. 

Începând cu data de 15 octombrie,  lansăm părinților și copiilor, invitația la cunoașterea prin joacă a mașinăriilor lui Leonardo da Vinci, obiectele expuse putând fi testate atât de cei mari, cât și de cei mici. Vizitatorii vor putea experimenta senzația zborului, alunecarea, căderea, efectele gravitației asupra corpului uman și prin intermediul ochelarilor VR, puși la dispoziție de către organizatori.

Expoziția este atipică, asemănătoare inventatorului. Exponatele pot fi privite îndeaproape, atinse și testate de vizitatori, spre marea bucurie a copiilor care vor fi liberi să experimenteze.

Intrarea în expoziţie se face la ore fixe, ultimul grup intra la ora 17 în luna octombrie si ora 16 începând cu luna noiembrie. Accesul este controlat pentru a putea asigura un flux de vizitatori,  care să se bucure de toate obiectele. Accesul grupurile de peste 10 persoane se face prin programare.

Costul unui bilet este de 10 lei / persoană (copil, adult).

Pentru informații despre bilete și rezervări, ne puteți contacta la numărul de telefon: 0359 191 096, pe adresa de email: contact@muzeulmoo.ro.

Expoziția este realizată în colaborare cu domnul Attila Kun, administratorul ei și domnul Lajos Antal realizatorul obiectelor create după schițele inventatorului Leonardo da Vinci. Acesta din urmă a fost preocupat mai mult de un an de reproducerea cât mai bună a schițelor studiate.

Comentariu